2010. március 1., hétfő

XXV. Szólj síp, szólj!

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya és az Újvidéki Rádió huszonötödik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások népzenei vetélkedőjét. A jelentkezők különböző kategóriákban és korcsoportokban versenyezhetnek. Három-öt perces műsorral léphetnek föl, a csoportok létszáma nem haladhatja meg a tizenötöt. A táncházi zenekarok mintájára alakult együtteseknél az átlagéletkor számít. Egy versenyző szóló kategóriában csak egyszer szerepelhet.

Idén a negyed évszázados jubileumra való tekintettel nem szervezünk elődöntőket, igy minden benevezőt a döntőbe várunk. A 25. ünnepi gálaműsort június 4-ére tervezzük. A Durindó első napjának estéjén, Péterrévén találkoznak a vetélkedőkön kimagasló teljesítményt nyújtó résztvevők és meghívott előadók.

A vetélkedőt április 24-én tartjuk az Újvidéki Rádióban.

A benevezéseket a következő címre várjuk: Újvidéki Rádió, Ignjata Pavlasa u. 3., 21 000 Novi Sad, a borítékra írják rá: Szólj, síp, szólj! Bővebb felvilágosítás a 021- 522-226-os telefonon vagy a 069-3-378-552-es mobiltelefonon kapható, Szabó Gabriellánál.

Amit nem szabad kihagyni a jelentkezési lapról: név, lakcím, telefon, település irányítószámmal, iskola vagy művelődési egyesület, osztály, felkészítő neve, az összeállítás cime, táji meghatározása és időtartama, énekes vagy hangszeres kategória, hangszerek, csoportok esetén hány fős az együttes.

Jelentkezési határidő: 2008. március 12.
forrás: eMotívum, folkradio.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése