2009. augusztus 3., hétfő

Sajnos vége...

Sziasztok Táborozók!

Sajnos vége lett megint egy kellemes, jó hangulatú tábornak...Hallgathattuk a Kovács Laci nagyszerű népi hangszerbemutatóját, melyben nagyon sok érdekes és hasznos dolgot tudhattunk meg a magyar hangszerekről és megszólaltatásukról! Hagyományosan szuper előadást tartott Gulyás Laci barátunk is, aki nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is megnevettette. SorkizárásUnger Balázs pedig a cimbalom rejtelmeibe vezette be a táborozókat, felölelve a magyar, a felvidéki, erdélyi, és a Balkán népzenében kalandozva! Egyszóval remek előadásokon lehetett részt venni!
A csoportok is kitettek magukért, remek kis összeállításokkal örvendeztették meg a Gálára ellátogató szülőket, érdeklődőket! Még egyszer egy hatalmas gratuláció mindenkinek!
Természetesen a fárasztó próbák mellett más kikapcsolódásban is mindenki kivette a részét! A KI-MIT-TUD ismételten fergeteges sikerrel zajlott a szigorú szakmai zsűri előtt és öröm volt látni, hogy fiatal és idős egyaránt részt vett a remek mókában!

Egy szónak is száz a vége, köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és ismételten a Tiszakécskei Citeratábort választottátok, reméljük mindannyitokkal jövőre is találkozunk! De ott lesz még a december is, melynek időpontja hamarosan ki fog kerülni ide a blogra!

A képek és a videók is hamarosan megérkeznek!Egy kis türelmet kérünk!

Jó Pihenést, Jó munkát és Kellemes Nyarat Kíván a Tábor Vezetősége!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése