2010. július 23., péntek

Néhány fontos tudnivaló...

Kedves Táborozó!

Örömmel fogadtuk jelentkezését a  XXVI. Tiszakécskei Népzenei Táborba!
Bízunk abban, hogy táborunk eléri célját, s nem csak szakmai továbblépést nyújt, hanem olyan baráti kapcsolatokkal is gazdagítja résztvevőit, amelyek elősegítik mindannyiunk szeretett hangszerének, a citerának népszerűsítését, másokkal való megszerettetését.

Kérem, engedje meg, hogy néhány fontos információt közöljek a táborral kapcsolatban.

A tábor ideje:  2010. július 25-július 30-ig
Érkezés, szobák elfoglalása: 2010. július 25-én (vasárnap) 15 órától
            Cím: Móricz Zsigmond Kollégium - 6060 Tiszakécske, Rákóczi u.  Tel.: 76/441-150
Tábornyitó: 2010. július 25-én 18 órától
Táborzáró:  2010. július 30-án 16³º órától
Elutazás, szobák elhagyása: 2010. július 30-án (péntek) gálaműsor után
            Lehetőség van július 30-án a péntek esti gála után a kollégiumban aludni, ennek költsége 18 év alatti táborozó esetén 1.400 Ft, 18 év feletti táborozó esetén + 350 Ft idegenforgalmi adó, azaz 1.750 Ft. Ezt az összeget a táborozási díjjal együtt a megérkezéskor kell fizetni.
Az oktatás csoportos keretek között folyik. Július 25-én este a táborozókat meghallgatás alapján csoportokba osztjuk. Itt elsősorban a kívánt szint elérését vesszük figyelembe, valamint a jelenlegi hangszertudást és az életkort is. Célszerű egy rövid, a már meglévő hangszertudást legjobban bemutató összeállítással készülni (max. 2 perc időtartammal).
Orvosi igazolást amennyiben lehetséges mindenki hozzon magával! Ezt a körzeti orvos állítja ki és igazolja, hogy nincs fertőző betegsége a táborozónak.
Az elhelyezés három illetve négy ágyas szobákban történik. A táborból tizennégy év alatti gyermek csak felügyelettel vagy szülői engedéllyel mehet ki.
A tábor zárásaként július 30-án pénteken gálaműsort tartunk. Sok szeretettel várjuk családtagjaikat, barátaikat, ismerőseiket e színvonalas, jó hangulatú estre. Vidéki érkezőknek szállás lehetőséget tudunk biztosítani, melynek igényét kérjük előre jelezni.

Kívánom, hogy érezze jól magát a XXVI. Tiszakécskei Népzenei Táborban! Találkozunk 2010. július 25-én!


Üdvözlettel:

Szőke Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése